Politik for beskyttelse af personlige oplysninger for programmerne og/eller onlinetjenesterne på Sonys cloud-platform

Sonys cloud-platform giver dig mulighed for nemt at oprette forbindelse til forskellige Sony-onlinetjenester og softwareapplikationer overalt, hvor der er forbindelse til internettet, fra mange forskellige mobile og tilsluttede Sony-enheder. Sonys onlinetjenester gør det let at søge efter dit yndlingsindhold blandt et stort udvalg af tilgængeligt indhold og at finde nye tjenester. Sony kan indsamle og konsolidere forskellige oplysninger om dig og din interaktion med disse tjenester, når du bruger dem. I øjeblikket er visse onlinetjenester eller cloud-platformen muligvis ikke tilgængelige, eller de understøttes ikke, på det kinesiske fastland. Nogle af bestemmelserne i denne Politik for beskyttelse af personlige oplysninger gælder derfor ikke for dig, hvis du bruger programmet på det kinesiske fastland.
Denne Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer følgende emner:


i. Hvordan Sony Corporation, dets affilierede selskaber og datterselskaber ("Sony", "vi", "vores" eller "os") kan læse, indsamle, bruge og/eller gemme oplysninger om din brug af programmerne og/eller onlinetjenesterne på Sonys cloud-platform.

ii.Hvordan du kan kontakte os.
Denne Politik for beskyttelse af personlige oplysninger er et tillæg til enhver anden politik for beskyttelse af personlige oplysninger, der måtte gælde for dine interaktioner med Sonys affilierede selskaber, datterselskaber, produkter, software eller tjenester.

1.Hvilke programmer og onlinetjenester på Sonys cloud-platform er dækket af denne politik?

Sony kan indsamle og flette forskellige oplysninger om dig og dine interaktioner med følgende program(mer) og/eller onlinetjeneste(r) på Sonys cloud-platform, når du bruger dem:

Om PlayMemories Online

"PlayMemories Online" er Sonys cloud-lagertjeneste til dine billeder og videoer. Du kan nemt uploade dine billeder og videoer, se dem, uanset hvor du befinder dig, og dele dit indhold med familie og venner.

2.Hvilke oplysninger indsamles der om dig, og hvordan anvendes de af de enkelte programmer eller onlinetjenester?

Nogle oplysninger om dig indsamles af Sony, når du tilmelder dig og bruger de enkelte programmer og onlinetjenester på følgende måde:

Unikt konto-id og 'ticket' til Sony Entertainment Network

Du skal logge på din Sony Entertainment Network-konto ("SEN-konto") for at få fuld adgang til PlayMemories Online-tjenesten. Når du logger på din SEN-konto, opgiver du dit SEN-konto-id og din adgangskode direkte til den pågældende Sony Entertainment Network-virksomhed (som forklaret i Vilkår og betingelser for PlayMemories Online), der kontrollerer logon-processen uafhængigt af os. Når du har logget på din SEN-konto, modtager dit PlayMemories Online-program en digital 'ticket', der indeholder de kontooplysninger, som den pågældende Sony Entertainment Network-virksomhed har tildelt til din SEN-konto (dvs. at dit logon til din SEN-konto godkender dig, så du kan benytte PlayMemories Online-tjenesten). Denne proces tillader muligvis godkendelse i længere tid ad gangen, så du ikke behøver at logge på din SEN-konto, hver gang du vil have adgang til PlayMemories Online-tjenesten i den pågældende periode.

Registrerede eller uploadede oplysninger

*Når du inviterer andre brugere eller ikke-brugere til dit område til deling af indhold via PlayMemories Online-tjenesten, vises dit navn eller kaldenavn og dit profilbillede og disse oplysninger vedrørende andre medlemmer af det pågældende område til deling muligvis for de pågældende brugere/ikke-brugere.

Oplysninger, der indsamles automatisk

Sony modtager muligvis også automatisk visse oplysninger, når du bruger PlayMemories Online-programmet:

*Disse oplysninger inkluderer, hvordan du trykker på funktionstasterne i programmet. De indsamlede oplysninger benyttes til statistiske formål og kan blive brugt til at vise dig passende Sony-reklamer i dit program.

HVIS DU IKKE ACCEPTERER, AT SONY INDSAMLER DISSE OPLYSNINGER, SKAL DU STOPPE MED AT BRUGE PROGRAMMET OG AFINSTALLERE APPLIKATIONEN.

Oplysninger, der automatisk sendes til Adobe Systems Software Ireland Ltd. via Adobe SiteCatalyst

*Disse oplysninger inkluderer, hvordan du trykker på funktionstasterne i programmet. De indsamlede oplysninger anvendes udelukkende til statistiske formål og inkluderer ikke personlige oplysninger eller oplysninger, der kan bruges til at identificere enkeltpersoner.

Adobe Privacy Policy
http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Oplysninger indhentet gennem andre tredjepartsmoduler

Sony kan indhente oplysninger om dig gennem tredjepartsmodul(er) som f.eks. følgende, som er indlejret i PlayMemories online applikation, og bruge disse oplysninger således:

*Disse moduler er kun indlejret i Android applikationen.
*De nedenfor indhentede oplysninger kan også indhentes af hver modulleverandør og bruges af enhver sådan modulleverandør i henhold til deres respektive privatlivspolitikker.

[Google Analytics]

[Google Cloud Messaging]

[Facebook SDK]

Oplysninger, vi modtager fra Sony Entertainment Network-virksomheden

Sony modtager muligvis din e-mailadresse og visse kontooplysninger, som du har registreret på din SEN-konto, fra den relevante Sony Entertainment Network-virksomhed. Sådanne oplysninger overføres til Sony i Japan fra den pågældende Sony Entertainment Network-virksomhed. Sony sender muligvis vigtige oplysninger vedrørende PlayMemories Online-tjenesten (f.eks. oplysninger om vigtige ændringer til tjenesten) til din e-mailadresse.

3.Hvordan anvender Sony i øvrigt dine oplysninger?

Til at stille faciliteter og funktioner til rådighed for dig

Sony kan indsamle og/eller analysere de oplysninger, der er beskrevet i Afsnit 2, for at levere de faciliteter og funktioner til dig, som du anmoder om.

Til at udvikle fremtidige produkter og tjenester

Sony kan indsamle og/eller analysere de oplysninger, der er beskrevet i Afsnit 2, som du bruger, med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester samt til at udvikle nye produkter og tjenester.

Til at beskytte Sony og vores brugere

Sony kan indsamle og/eller analysere de oplysninger, der er beskrevet i Afsnit 2, med henblik på at identificere potentielle sikkerhedstrusler samt for at beskytte Sony, dets brugere og dets affilierede selskaber.

Til at give dig målrettet indhold, reklamer og anbefalinger

Sony indsamler og/eller analyserer muligvis de oplysninger, der henvises til i afsnit 2, for at levere tilpasset indhold til dig – for eksempel vise dig relevante reklamer og anbefalinger. Hvis du accepterer at modtage sådanne emails, sender Sony dig muligvis markedsføringsmeddelelser vedrørende vores eller vores forretningspartneres tjenester, produkter og arrangementer via emaiI.

4.Hvem har ellers adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger, der sendes til og gemmes af Sony, kan gøres tilgængelige for andre selskaber i Sony-gruppen samt for tredjeparter på følgende måde:

Selskaber i Sony-gruppen

Dine oplysninger kan blive delt med andre selskaber i Sony-gruppen med henblik på de aktiviteter, der er beskrevet i Afsnit 2 og 3 ovenfor.

Tredjeparter

Vi bruger muligvis tredjeparter til at behandle eller analysere dine oplysninger på Sonys vegne til de formål, der er beskrevet i denne Politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Virksomhedsoverdragelse

I det tilfælde, at vi sælger eller overdrager en del af eller hele vores virksomhed, kan vi overdrage dine oplysninger til den købende eller anskaffende enhed som en del af transaktionen.

Overholdelse og håndhævelse

Vi vil muligvis gemme, bruge og/eller offentliggøre nogle af dine oplysninger, hvis dette kræves eller tillades af loven, regulativer eller den offentlige orden, herunder til politiet eller andre relevante myndigheder med henblik på efterforskning af klager, der indgives af eller mod dig, eller for at beskytte eller forsvare os selv eller andre mod ulovlige, kriminelle eller skadelige aktiviteter.

5.Dataopbevarelse, administration af dine oplysninger

Vi gemmer de oplysninger, der er beskrevet i Afsnit 2, så længe du bruger programmerne og/eller onlinetjenesterne, samt i et rimeligt tidsrum derefter. Hvis du ønsker, at vi skal slette brugerleverede data, som du har givet os via programmerne og/eller onlinetjenesterne, beder vi dig kontakte os på http://www.sony.net/SonyInfo/Support/ Vi svarer inden for et rimeligt tidsrum via rimelige kanaler. Bemærk, at nogle af eller alle de brugerleverede data er påkrævet, for at programmerne og/eller onlinetjenesterne kan fungere korrekt, og loven kræver muligvis, at vi bibeholder visse oplysninger.

6.International overførsel af dine oplysninger

Applikationerne og/eller de online ydelser er tilgængelige for brugere omkring i verden. Dine oplysninger vil blive behandlet, gemt og overført til de formål, som er beskrevet i afsnit 2 og 3, til lande uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og/eller dit opholdsland. Dine oplysninger vil blive behandlet af personale uden for EØS og/eller dit opholdsland, som arbejder for os eller for en af vores serviceudbydere, og vil muligvis blive set af personalet i disse lande. Hvis dine oplysninger bliver overført uden for EØS, tager vi passende forholdsregler for at garantere, at oplysningerne bliver beskyttet på samme niveau, som hvis de var blevet behandlet inden for EØS.

7.Præferencer for markedskommunikation

Du kan til enhver tid ændre dine præferencer for markedskommunikation. Hvis du ønsker at afmelde en markedsføringsmail, som bliver sendt til dig, følg linket ‘afmeld' og/eller anvisningerne, som (typisk) anbringes nederst i e-mailen. Bemærk venligst at denne metode kun vil afmelde email meddelelser.
Du kan også kontakte os ved hjælp af oplysningerne i afsnittet “Kontaktoplysninger” herunder for at ændre dine præferencer for markedskommunikation.

8.Sikkerhed

Sony implementerer passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforholdsregler med henblik på at beskytte dig mod tab, misbrug eller ændring af dine oplysninger såvel som mod uautoriseret eller ulovlig adgang til og behandling af dine oplysninger.

9.Cookies

De teknologier, der benyttes på vores websteder til at indsamle oplysninger om brug, inklusive enheds-id'er, kan inkludere:

Cookies. "Cookies" (som kan være html-filer, Flash-filer eller anden teknologi) er små tekstfiler, der hjælper med at gemme brugerens præferencer og aktivitet.Der gemmes en cookie på en enhed, når den bruges til at besøge vores websteder eller på anden måde få adgang til vores onlinetilbud. Cookies kan bruges til mange formål, for eksempel til at huske dig og dine præferencer, spore dine besøg på vores websteder og tilpasse din oplevelse på webstederne. Du kan nægte at acceptere cookies ved at ændre indstillingerne i din internetbrowser. Hvis du vælger at deaktivere cookies på enheden, vil nogle af funktionerne på vores websteder eller i vores onlinetilbud muligvis ikke fungere korrekt.

Webbeacons. "Webbeacons" (også kaldet billedtags, pixeltags, GIF-billeder eller web bugs) er små kodestykker, der bruges til at indsamle reklamedata, for eksempel antal besøg på en side, visninger af en reklame eller reaktioner på reklamer.Webbeacons eller lignende teknologier kan benyttes til forskellige formål, herunder, men ikke begrænset til, at tælle antallet af besøgende på vores websteder, overvåge, hvordan brugerne bevæger sig rundt på webstederne, tælle, hvor mange af de sendte e-mails der blev åbnet, eller til at finde ud af, om indhold, der blev sendt, rent faktisk blev set.

10.Vores politik vedrørende børn

Sony er besluttet på at overholde alle gældende love og regulativer vedrørende indsamling, opbevaring og brug af personlige oplysninger vedrørende børn, herunder Children's Online Privacy Protection Act i USA samt gældende lokal lovgivning i andre lande. Hvis du er forælder eller værge, og du er bekymret for, om dit barn har givet os personlige oplysninger uden din tilladelse, beder vi dig kontakte os som beskrevet nedenfor.

11.Rettigheder vedrørende personlige oplysninger (herunder rettigheder vedrørende personlige oplysninger i Californien)

I nogle lande, herunder landene i EØS, har du visse rettigheder vedrørende de personlige oplysninger, som Sony har om dig. Dette kan inkludere retten til at anmode om en kopi af de personlige oplysninger, vi har om dig, og/eller du kan forlange, at vi korrigerer, retter, sletter eller blokerer sådanne personlige oplysninger, hvis de er unøjagtige. Hvis du ønsker at håndhæve nogle af disse rettigheder, beder vi dig kontakte os på http://www.sony.net/SonyInfo/Support/

Pr. 1. januar 2005 tillader California Civil Code Section 1798.83 ("Loven") brugere, der er bosat i Californien, at anmode om visse oplysninger vedrørende afsløring af personlige oplysninger til tredjepart, der benyttes til disse parters direkte marketingformål. Hvis du ønsker at rejse et sådant krav, som Sony vil efterkomme i det omfang, som Loven kræver det, beder vi dig kontakte vores kontor for administration af personlige oplysninger på følgende mailadresse: Privacy@am.sony.com

12.Ændringer

Denne Politik for beskyttelse af personlige oplysninger kan opdateres fra tid til anden uanset årsag. Vi giver dig besked om alle ændringer i vores Politik for beskyttelse af personlige oplysninger ved at udgive den nye Politik for beskyttelse af personlige oplysninger her: http://policies.sony.net/PlayMemoriesOnline/PP_da.htm
Vi anbefaler, at du regelmæssigt kontrollerer den udgivne Politik for beskyttelse af personlige oplysninger for eventuelle ændringer.

13.Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne Politik for beskyttelse af personlige oplysninger, eller hvis du ønsker at håndhæve nogen juridisk rettighed, som du måtte have i forbindelse med dine personlige oplysninger, beder vi dig kontakte os på http://www.sony.net/SonyInfo/Support/

Opdateret:2015/8/27