Retningslinjer for personvern for applikasjonene (appene) og/eller de nettbaserte tjenestene på Sonys skyplattform

Sonys skyplattform setter deg i stand til å koble deg til ulike nettbaserte tjenester og programmer fra Sony på en ukomplisert måte, bare du har en internettforbindelse, fra mange mobile og tilkoblede Sony-enheter. Sonys nettbaserte tjenester gjør det enkelt å søke etter favorittinnholdet ditt i en enorm mengde tilgjengelig innhold, og å oppdage nye tjenester. Sony kan samle inn og kombinere ulike typer informasjon om deg og din samhandling med disse tjenestene når du bruker dem. For øyeblikket er det mulig at visse nettbaserte tjenester eller skyplattformen ikke er tilgjengelig, eller ikke støttes, på det kinesiske fastlandet. Enkelte av bestemmelsene i disse retningslinjene for personvern vil derfor ikke gjelde deg, hvis du bruker applikasjonen på det kinesiske fastlandet.
Disse retningslinjene for personvern forklarer følgende punkter:


i. Hvordan Sony Corporation, dets filialer og datterselskaper ("Sony", "vi", "vår" eller "oss") kan lese, samle inn, bruke og/eller lagre informasjon om din bruk av applikasjoner og/eller nettbaserte tjenester på Sonys skyplattform.

ii.Hvordan du kan kontakte oss.
Disse retningslinjene for personvern kommer i tillegg til eventuelle andre retningslinjene for personvern som måtte gjelde for din samhandling med filialer, datterselskaper, produkter, programvare eller tjenester fra Sony.

1. Hvilke applikasjoner og nettbaserte tjenester på Sonys skyplattform gjelder disse retningslinjene?

Sony kan samle inn og kombinere ulike typer informasjon om deg og din samhandling med følgende applikasjon(er) og/eller nettbaserte tjeneste(r) på Sonys skyplattform når du bruker dem:

Om PlayMemories Online

"PlayMemories Online" er en skylagringstjeneste fra Sony for bildene og videoene dine. Du kan enkelt laste opp bildene og videoene dine, vise dem hvor du enn måtte være og på ulike enheter, og dele innholdet ditt med familie og venner.

2. Hvilken informasjon innhentes om deg, og hvordan brukes den av hver enkelt applikasjon eller nettbasert tjeneste?

Visse typer informasjon om deg samles inn av Sony når du registrerer deg og bruker hver enkelt applikasjon og nettbasert tjeneste som følger:

Sony Entertainment Networks unike kontoidentifikator og "ticket"

For å kunne bruke alle funksjonene i PlayMemories Online-tjenesten må du logge deg inn på Sony Entertainment Network-kontoen ("SEN-kontoen") din. Når du logger deg inn på SEN-kontoen, oppgir du SEN-konto-ID og passord direkte til det aktuelle Sony Entertainment Network-selskapet (som forklart i vilkårene for PlayMemories Online), som kontrollerer denne innloggingsprosessen uavhengig av oss. Så snart du har logget deg inn på SEN-kontoen din, mottar PlayMemories Online-applikasjonen din en digital "ticket" som omfatter kontoinformasjon som det aktuelle Sony Entertainment Network-selskapet har tilordnet til SEN-kontoen din (dvs. at din innlogging på SEN-kontoen autentiserer deg, så du kan bruke PlayMemories Online-tjenesten). Denne prosessen kan muliggjøre autentisering over et utvidet tidsrom, så du ikke trenger å logge deg inn på SEN-kontoen din hver gang du vil ha tilgang til PlayMemories Online-tjenesten i den utvidede perioden.

Registrert eller opplastet informasjon

*Når du inviterer andre brukere eller ikke-brukere til området ditt for innholdsdeling gjennom PlayMemories Online-tjenesten, kan navnet eller kallenavnet ditt og profilbildet ditt og tilsvarende for andre medlemmer av dette området for innholdsdeling, være synlig for disse brukerne/ikke-brukerne.

Automatisk innsamlet informasjon

Sony kan også motta visse typer informasjon automatisk når du bruker PlayMemories Online-applikasjonen:

*Slik informasjon omfatter måten du trykker på funksjonsknappene i applikasjonen på. Den innsamlede informasjonen vil bli brukt til statistiske formål og kan brukes til å vise deg passende Sony-annonser i applikasjonen din.

HVIS DU IKKE GODTAR AT SONY SAMLER INN DENNE INFORMASJONEN, MÅ DU AVINSTALLERE OG SLUTTE Å BRUKE APPLIKASJONEN.

Informasjon som sendes automatisk til Adobe Systems Software Ireland Ltd. via Adobe SiteCatalyst

*Slik informasjon omfatter måten du trykker på funksjonsknappene i applikasjonen på. Den innsamlede informasjonen vil utelukkende bli brukt til statistiske formål og omfatter ikke noen personlige opplysninger eller individuelt identifiserbar informasjon.

Adobe Privacy Policy
http://www.adobe.com/privacy/policy.html

Informasjon samlet inn via andre tredjepartsmoduler

Sony kan samle inn informasjon om deg via følgende tredjepartsmodul(er) som er innebygd i PlayMemories Online-programmet og bruke denne informasjonen på følgende måte:

*Disse modulene er innebygd i Android-program.
*Informasjonen som samles inn herunder kan også samles inn av hver modulleverandør og brukes av en slik modulleverandør i samsvar med deres respektive retningslinjer for personvern.

[Google Analytics]

[Google Cloud Messaging]

[Facebook SDK]

Informasjon vi mottar fra Sony Entertainment Network-selskap

Sony kan motta e-postadressen din og enkelte av kontoopplysningene du har registrert i SEN-kontoen din fra det aktuelle Sony Entertainment Network-selskapet. Denne informasjonen vil bli overført til Sony i Japan fra dette Sony Entertainment Network-selskapet. Sony kan sende viktig informasjon vedrørende PlayMemories Online-tjenesten (f.eks. informasjon om viktige endringer i tjenesten) til e-postadressen din.

3. På hvilke andre måter bruker Sony dine personlige opplysninger?

For å forsyne deg med funksjoner

Sony kan samle inn og/eller analysere informasjonen vi nevnte i del 2 for å kunne forsyne deg med de app-funksjonene du etterspør.

For å utvikle fremtidige produkter og tjenester

Sony kan samle inn og/eller analysere informasjonen vi nevnte i del 2 og som du bruker, for å forbedre produktene og tjenestene våre og utvikle nye.

For å beskytte Sony og selskapets brukere

Sony kan samle inn og/eller analysere informasjonen vi nevnte i del 2 for å kunne identifisere potensielle trusler mot sikkerheten og for å beskytte Sony, selskapets brukere og dets filialer.

For å kunne levere deg målrettet innhold, reklame og anbefalinger

Sony kan samle inn og/eller analysere informasjonen vi nevnte i del 2 for å kunne forsyne deg med skreddersydd innhold, som å vise deg mer relevante annonser og anbefalinger. Sony kan sende deg markedsføringskommunikasjon angående våre eller våre samarbeidspartneres tjenester, produkter og arrangementer via e-post når du samtykker til å motta slik e-postkommunikasjon.

4. Hvem har ellers tilgang til dine personlige opplysninger?

Dine personlige opplysninger, som er kommunisert til og lagret av Sony, kan gjøres tilgjengelige for andre selskaper i Sony-gruppen og for tredjepart, som følger:

Selskaper i Sony-gruppen

Dine personlige opplysninger kan deles med andre selskaper i Sony-gruppen med det formål å utføre de handlingene som er skissert i del 2 og 3 ovenfor.

Tredjepart

Vi kan bruke en tredjepart til å lagre, behandle eller analysere informasjon om deg på vegne av Sony med de formål som er skissert i disse retningslinjene for personvern.

Overføring av virksomhet

I tilfelle vi selger eller overfører en del av eller hele virksomheten vår, vil dine personlige opplysninger kunne overføres av oss til kjøperen som en del av transaksjonen.

Oppfyllelse og håndheving

Vi kan tilbakeholde, bruke og/eller gi innsyn i dine personlige opplysninger hvis dette er krevet eller tillatt ved lov, bestemmelse eller befaling, også til politiet eller andre myndigheter, for å undersøke klager fra eller på deg, eller for å beskytte eller forsvare oss selv eller andre mot ulovlige, kriminelle eller skadelige handlinger.

5. Tilbakeholdelse av data, administrering av dine personlige opplysninger

Vi vil tilbakeholde den informasjonen som er beskrevet i del 2 så lenge du bruker applikasjonene og/eller de nettbaserte tjenestene og i et rimelig følgetidsrom. Hvis du vil at vi skal slette brukerformidlede opplysninger du har formidlet til oss via applikasjonene og/eller de nettbaserte tjenestene, kan du gjerne ta kontakt med oss på http://www.sony.net/SonyInfo/Support/ så vil vi svare innen rimelig tid og på en passende måte. Merk at noen av eller alle de brukerformidlede opplysningene kan være påkrevet for at applikasjonene og/eller de nettbaserte tjenestene skal fungere ordentlig, og det er mulig gjeldende lov krever at vi tilbakeholder visse opplysninger.

6. Overfør informasjonen din internasjonalt

Programmene og/eller nettjenestene er tilgjengelige for brukere over hele verden. Informasjonen din vil behandles, lagres og overføres for de formålene som er beskrevet i denne avsnitt 2 og 3 til land utenfor EØS og/eller landet du bor i. Informasjonen din vil bli behandlet av personale utenfor EØS og/eller hjemlandet ditt, som jobber for oss eller en av våre tjenesteleverandører og kan sees av slike ansatte i de landene. I tilfeller der informasjonen din overføres utenfor EØS tar vi nødvendige tiltak for å sikre at slik informasjon kontinuerlig får samme grad av beskyttelse som den ville fått hvis den ble behandlet i EØS.

7. Preferanser for markedsføringsinformasjon

Du kan forandre preferanser for markedsføringsinformasjon når som helst. Hvis du vil slutte å abonnere på markedsførings-e-poster som sendes til deg, må du følge lenken «avslutt abonnementet» og/eller instruksjonene som (vanligvis) befinner seg nederst på e-posten. Vær imidlertid oppmerksom på at denne metoden bare vil avslutte abonnementet for e-postkommunikasjon.
Du kan også kontakte oss ved bruk av opplysningene i «Kontaktinformasjon»-delen for å endre preferanser for markedsføringskommunikasjon.

8. Sikkerhet

Sony implementerer nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte mot tap, misbruk eller endring av informasjon samt uautorisert eller ulovlig tilgang til og behandling av informasjonen din.

9. Informasjonskapsler

De teknologiske løsningene som brukes på nettsidene våre til å samle inn bruksinformasjon, inklusive enhetsidentifikatorer, kan omfatte:

Informasjonskapsler. "Informasjonskapsler" (som kan være html-filer, Flash-filer eller annen teknologi) er små tekstfiler som bidrar til lagring av brukerpreferanser og -aktivitet. En informasjonskapsel plasseres på en enhet når den brukes til å besøke våre nettsider eller på annen måte skaffe seg tilgang til våre nettbaserte tilbud. Informasjonskapsler kan brukes til mange formål, f.eks. til å huske deg og dine preferanser, spore besøkene dine på våre nettsider og til å tilpasse nettsideopplevelsen til dine behov. Du kan nekte å godta informasjonskapsler, ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler på enheten din, kan det hende at enkelte funksjoner på nettsidene våre eller i våre nettverksbaserte tilbud ikke vil virke som de skal.

Usynlige sporingsbilder. "Usynlige sporingsbilder" (også kjent som bildetagger, pikseltagger, GIF-er eller "web bugs") er små kodesekvenser som brukes til å samle inn reklamedata, som f.eks. antall sidevisninger, promoteringsvisninger eller annonseresponser. Usynlige sporingsbilder eller liknende teknologier kan brukes til en rekke formål, inklusive, uten begrensninger, til å telle besøkende på nettsidene våre, overvåke hvordan brukerne navigerer på nettsidene våre, telle hvor mange utsendte e-poster som faktisk åpnes, eller til å avgjøre om utsendt innhold faktisk blir sett.

10. Våre retningslinjer når det gjelder barn

Sony engasjerer seg for å oppfylle alle relevante lover og bestemmelser som gjelder innsamling, lagring og bruk av barns personlige opplysninger, inklusive loven om vern av barns personlige opplysninger på nettet (Children's Online Privacy Protection Act) i USA og relevant lokal lovgivning i andre land. Hvis du er far, mor eller verge og lurer på om ditt barn kan ha formidlet personlige opplysninger til oss uten ditt samtykke, bør du ta kontakt med oss som beskrevet nedenfor.

11. Personvernrettigheter (inkludert personvernrettighetene i California)

I enkelte land, inkludert land i EØS, har du visse rettigheter når det gjelder de personlige opplysningene Sony har om deg. Disse kan omfatte retten til å be om en kopi av de personlige opplysningene vi har om deg, og/eller du kan be om at vi korrigerer, endrer, sletter eller blokkerer slike personlige opplysninger hvis de ikke er korrekte. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss på http://www.sony.net/SonyInfo/Support/

Fra 1. januar 2005 tillater Californias sivillovbok, del 1798.83, ("Loven") brukere som er innbyggere i California, å be om visse typer informasjon når det gjelder tredjeparts innsyn i personlige opplysninger for direktemarkedsføringsformål. For å be Sony om slik informasjon, noe Sony vil rette seg etter i det omfang dette kreves av Loven, må du kontakte vårt kontor for administrasjon av personlige opplysninger (Personal Information Management Office) på denne e-postadressen: Privacy@am.sony.com

12. Endringer

Disse retningslinjene for personvern kan bli aktualisert fra tid til annen, uansett årsak. Vi vil informere deg om alle endringer av våre retningslinjer for personvern ved å publisere de nye retningslinjene for personvern her http://policies.sony.net/PlayMemoriesOnline/PP_no.htm
Vi anbefaler at du sjekker de publiserte retningslinjene for personvern med jevne mellomrom for å se etter endringer.

13. Kontaktinformasjon

Hvis du har noen spørsmål eller betenkeligheter når det gjelder disse retningslinjene for personvern, eller hvis du ønsker å utøve en juridisk rettighet du måtte ha med hensyn til dine personlige opplysninger, kan du gjerne kontakte oss på http://www.sony.net/SonyInfo/Support/

Oppdatert:2015/8/27